Troubadour Zestra, een koppig, alcoholvrij en helderblond bier

vrijdag 22 september 2023 —

Op 25 augustus is Troubadour Zestra, een alcoholvrije “hoppy blonde” in het inspirerende kader van de Verbeke Foundation, in Stekene, gelanceerd.

Troubadour Zestra biedt een zorgvuldige balans tussen hopbitterheid, fruitige tonen en zachte moutigheid, wat een smaaksensatie creëert die lang blijft hangen. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een smaakvolle alcoholvrije optie!

Troubadour Zestra is een gedurfde creatie: een koppig, alcoholvrij en helderblond bier dat dankzij zijn rijke smaakprofiel ook zijn karakter behoudt! 
De zorgvuldige balans tussen hopbitterheid, fruitige tonen en zachte moutigheid creëert een smaaksensatie die lang blijft hangen.

Het woord ‘Zestra’ verwijst naar de schil van citrusvruchten, zeste. Net zoals de zeste de smaak en het aroma van een citrusvrucht versterkt, voegt Troubadour Zestra een levendige en pittige dimensie toe aan de wereld van alcoholvrij bier.  Verder betekent ‘zesty’ ook levendig, vurig en pittig. Deze eigenschappen weerspiegelen perfect de verkwikkende en energieke aard van Troubadour Zestra!

www.themusketeers.be