Thrive Play: een ‘gezond’ alcoholvrij bier boordevol vitaminen

vrijdag 22 december 2023 —

Thrive is een baanbrekend jong Belgisch bedrijf met als missie om alcoholvrije bieren te brouwen die een geweldige smaak combineren met functionele voordelen. Hun eerste bier, Thrive Peak, heeft zich al gevestigd als ’s werelds eerste alcoholvrije bier verrijkt met 10 g eiwitten, waardoor het ideale bier is voor sporters om te herstellen na het sporten.

Nu bouwt de startup verder op dit succes met de introductie van Thrive Play, een alcoholvrij IPA-bier dat de verfrissende smaak van een Belgisch biertje combineert met  een mix van 10 essentiële vitaminen, waaronder vitamine B en D, die bijdragen aan een normale spierwerking, het energiemetabolisme, het immuunsysteem en die vermoeidheid tegengaan. Zeer nuttig als je weet dat 70% van onze bevolking een tekort heeft aan vitamine D, dat we voornamelijk aanmaken door invloed van zonlicht. Met slechts 65 kcal per blikje of flesje van 33cl bevat Thrive Play de helft minder calorieën dan de meeste alcoholvrije bieren.

Met Thrive Play wil het merk voortbouwen op het succes van zijn Thrive Peak-sportbier en bijdragen aan de groei van de categorie alcoholvrije bieren. “Thrive Peak was een gamechanger en het succes ervan stelde ons in staat om nieuwe horizonten te verkennen”, vertelt Laurens D’Hoore, oprichter en CEO van Thrive. “Het is een product dat in de smaak valt bij een divers, gezond en actief publiek in België en intussen ook in Europa, en we zijn enthousiast om verder te bouwen aan ons merk met de introductie van Thrive Play.”

www.thrivebeer.com

Bron: Gondola Magazine