Nieuwe productiemanager bij Alken Maes

donderdag 3 maart 2022 —

De brouwerijen, mouterij en de cidrerie van Alken Maes, het Belgische dochterbedrijf van de Heineken groep, worden voortaan geleid door Susanne Van Bragt – Peters. Zij volgt daarbij Tjeerd Meijer op die directeur werd van de Heineken Brouwerij in Zoeterwoude.

Susanne van Bragt – Peters, die Economie studeerde aan de EHSAL in Brussel, begon haar loopbaan in finance en als business consultant om vervolgens haar carrière voort te zetten bij Cloetta. Bij deze producent van onder meer snoep, chocoladeproducten, kauwgom en noten werd zij in 2014 directeur van de Jelly Bean Factory in Dublin, Ierland. Eind 2018 trad van Bragt - Peters in dienst bij HEINEKEN Netherlands Supply, waar zij al snel doorgroeide tot directeur van de Heineken Brouwerij ’s- Hertogenbosch om dus nu aan de slag te gaan als Supply Chain Director bij Alken Maes.

Met haar brede ervaring en achtergrond wil Susanne van Bragt – Peters mee bouwen aan een nog sterker en duurzamer Alken Maes. Om dat te realiseren wil zij niet enkel focussen op de productieprocessen, maar ook op de medewerkers. Susanne van Bragt – Peters: “Een van mijn speerpunten is om een veilige cultuur te creëren waarin mensen voelen dat zij belangrijk zijn. Onze medewerkers moeten zich kunnen ontwikkelen, zich gehoord en gezien voelen. Samen successen vieren, maar ook samen het hoofd bieden bij tegenslag. Op deze manier ben ik ervan overtuigd dat we met onze teams sterke resultaten zullen neerzetten.”

www.alken-maes.com