Nieuwe CEO bij Brasserie du Bocq

woensdag 15 november 2023 —

Brasserie du Bocq kondigt aan dat, na beslissing van de laatste Raad van Bestuur, de heer Yves CRAEN werd benoemd tot CEO.

In zijn nieuwe rol zal Yves CRAEN de leiding van alle diensten van Brasserie du Bocq overnemen en rapporteren aan de Raad van Bestuur.

Yves heeft ruime ervaring binnen grote groepen zowel in België ais in het buitenland. Hij heeft verantwoordelijke functies bekleed in verschillende activiteitsdomeinen (Kwaliteitsborging, Aankoop, HR, Verkoop, Algemeen Management) bij AB­ Inbev, bij Corelio Media en meest recent bij Jacobs Douwe Egberts Peets, waar hij een algemene OOH voor de BeNeLux managementfunctie bekleedde.

Reactie van Yves: "Ik ben blij met de kans die mij wordt geboden om terug te keren naar de Belgische brouwwereld en nog meer om Brasserie du Bocq te vervoegen om deze te ondersteunen in de volgende ontwikkelingsfase. lk kreeg de kans om Stefan Keersmaekers te ontmoeten met wie we heel snel konden opschieten, we delen dezelfde waarden en ik was snel overtuigd van het bedrijf en zijn uitzonderlijke erfgoed. lk ben erg enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan, samen met alle medewerkers van de Brasserie du Bocq, en om de knowhow en de traditie die kenmerkend zijn voor de Brasserie du Bocq te blijven benadrukken".

Reactie van Stefan namens de Raad van Bestuur: "Namens alle medewerkers van Brasserie du Bocq heet ik Yves van harte welkom, die als CEO zijn ervaring en expertise met ons zal kunnen delen. Samen hebben we grote ambities voor dit prachtige bedrijf, rijk aan traditie sinds 1858"•

www.bocq.be