Maxence Van Crombrugge nieuwe voorzitter van Horeca Wallonie

vrijdag 19 november 2021 —

Enkele weken geleden heeft de Waalse horecafederatie haar nieuwe voorzitter verkozen, de Brabantse Maxence Van Crombrugge, eigenaar van vijf etablissementen in Genappe. Hij volgt Thierry Neyens uit Aarlen op, die drie opeenvolgende mandaten van drie jaar binnen de belangrijkste werkgeversorganisatie van de horecasector heeft volbracht.

Na zich de afgelopen tien jaar voor onze sector te hebben ingezet, heeft Thierry NEYENS besloten de teugels over te dragen. Erkend voor zijn professionalisme en zijn kennis van de verschillende beroepen in onze sector, maar ook bekend als de stem van de Waalse HoReCa-sector tijdens de pandemische crisis, blijft hij betrokken bij onze beroepsfederatie als administrateur en hotel- en restauranthouder. 

Zijn opvolger is Maxence VAN CROMBRUGGE, een Brabantse restauranthouder en actief lid van het "Collectif Horeca Wallonie", die nu al bekend staat om zijn uitgesproken standpunten en zijn strijdlustige energie.

Amper benoemd, heeft de nieuwe voorzitter van de Federatie HoReCa Wallonië een nieuwe fase geërfd in het beheer van de zeer omstreden gezondheidscrisis, namelijk de invoering van het Covid Safe Ticket. Concentreer je op zijn prioriteiten.

www.horecawallonie.be