Julia en Ouwen Duiker bundelen hun krachten in een nieuwe samenwerking met Brouwerij Hedonis!

vrijdag 7 juli 2023 —

Julia, het verfrissende aperitiefbier met een verleidelijke elegantie, ontmoet Ouwen Duiker, een bier dat al lang bekend staat om zijn smaakvolle karakter en unieke flair. Het is een match made in heaven! Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten, was het liefde op het eerste gezicht. De vonken vlogen over en al snel werd duidelijk dat ze samen een prachtig verhaal kunnen schrijven.

Julia, gelanceerd in 2017, heeft al een solide reputatie opgebouwd als een verfijnde keuze voor wie op zoek is naar een verfrissend aperitief. De oprichters Thibaut en Mathieu Lateur, Emmanuel en Julie Claerbout, voelden dat Julia klaar was om de volgende stap te zetten in haar groeitraject, en daar komt Brouwerij Hedonis in beeld.

Brouwerij Hedonis, met een sterke aanwezigheid in Oost-Vlaanderen, zag meteen de potentie en harmonie tussen Julia en Ouwen Duiker. Ze begrepen dat deze samenwerking de perfecte gelegenheid was om hun krachten te bundelen en samen te groeien. Met hun gedeelde passie voor het creëren van hoogwaardige bieren, waren ze vastbesloten om de markt te veroveren met hun onweerstaanbare smaken.

En zo, vanaf 1 juli 2023, zal Brouwerij Hedonis zich toeleggen op de verdeling van Julia's aperitiefbieren, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen uitgebreide assortiment blijven aanbieden. Deze dynamische combinatie zal zorgen voor een bredere distributie van Julia in binnen- en buitenland. Het betekent ook dat Julia nu nog gemakkelijker verkrijgbaar zal zijn bij je favoriete drankenhandel en horecagelegenheden.

De samenwerking tussen Julia en Brouwerij Hedonis belooft een bruisend nieuw hoofdstuk vol vreugde, passie en heerlijkheid!

www.juliabelgium.be  www.hedonis.be