Het 17de nummer van onze magazine FEBED News is nu uit

zaterdag 11 juni 2022 —

We sukkelen van de ene wereldcrisis in de andere. Nu e Corona pandemie minder impact begon te krijgen op ons leven en de beperkingen stelselmatig werden afgebouwd, was al onze hoop gericht op een spoedig herstel met een economische heropleving tot gevolg.

Maar de oorlog in Oekraïne heeft deze verwachtingen doorkruist. Met torenhoge energie prijzen en sterke prijsstijgingen van grondstoffen tot gevolg wat dan weer de inflatie aanwakkert en de lonen sterk doet stijgen. Een evolutie om weinig vrolijk van te worden.

In dit nummer van FEBED News hebben we een interview met Philip Buisseret, secretaris generaal van het Verbond van de Industrie van Waters en Frisdranken.

De waters en frisdranken producenten zijn belangrijke toeleveranciers. Interessant om weten hoe het met die sector is gesteld en wat hun uitdagingen zijn voor de volgende jaren.

In ons vorig nummer werd het FEBED team in de kijker gezet. Nu zijn de leden van het bestuursorgaan aan de beurt. Wat is hun motivatie om lid te zijn van ons bestuursorgaan en wat betekent FEBED voor hen? 

In de rubriek Drankenhandelaar in de Kijker, geven Rudy en Sabine Ampe uit Ingelmunster hun visie over het beroep van drankenhandelaar en wat onze federatie voor hen betekent.

U kan de magazine HIER downloaden.