Fram’Bush, het nieuwe fruitige bier van Brouwerij Dubuisson

vrijdag 18 maart 2022 —

Het verhaal van Frambush is vooral het verhaal van een mooie ontmoeting. De ontmoeting tussen frambozenbier en Bush Caractère. De smakelijke hopdrank bestaat al lang onder de vorm van een cocktail waarin de twee bieren werden gemengd. Tot de dag dat… de besloot om hun unie te verzegelen om één te worden : de enige echte Fram’Bush.

Fram’Bush, geïntroduceerd in 2022, is het resultaat van minutieus vakmanschap door onze brouwers om de perfecte balans te vinden tussen de kracht van de Bush Caractère en de subtiliteit van natuurlijk frambozenextract. Een pittig huwelijk dat ongetwijfeld in de smaak zal vallen bij liefhebbers van sterke fruitige bieren.

Over sterke fruitige bieren gesproken, voegt zich de Fram’Bush bij de Peche Mel Bush, waarmee het gamma fruitige bieren van de brouwerij wordt uitgebreid ….

Het Fram’Bush bier heeft een mooie rozerode kleur en een intense frambozengeur met hints van rode vruchten. De rijke frambozenaroma’s strelen het gehemelte met eerst een lichte zoetigheid gevolgd door een afdronk met een mooie verfrissende zuurgraad.

www.dubuisson.com