Duvel Barrel Aged: de hopduivel ontmoet ST Patrick

woensdag 23 november 2022 —

De zevende batch Duvel Barrel Aged is klaar! Duvel Barrel Aged, de Irish Whiskey Edition, is een uniek degustatiebier dat gebrouwen werd met respect voor de authentieke smaak van Duvel, maar met een verrassende Ierse twist: subtiele toetsen van vanille en eik en een rokerig en vurig vleugje turf.

In 2017 zag de eerste Duvel Barrel Aged het levenslicht. Een uniek degustatiebier gerijpt op houten whiskyvaten, afkomstig van Amerikaanse bourbon distilleerderijen. Zes succesvolle edities van Duvel Barrel Aged later trokken de Duvel brouwers naar Ierland en vonden eiken whiskeyvaten bij de gerenommeerde Teeling distilleerderij in het hart van Dublin. Een distilleerderij die Duvels passie voor kwaliteit, vakmanschap en innovatie deelt.

Duvel Barrel Aged, de Irish Whiskey Edition, is een bier voor kenners, genieters en Duvellovers. Gemaakt om van te genieten met vrienden en familie. Perfect om te serveren op het einde van een feestelijke maaltijd of naast een knetterend haardvuur dit najaar.

Het speciaalbier is verkrijgbaar sinds eind oktober 2022. En omdat de ervaring én het bier zo uniek is, komt het bier in een speciale cadeauverpakking.

Ook het design van deze gelimiteerde Duvel Barrel Aged valt op. De 75 cl fles werd fraai gedecoreerd via zeefdruktechniek, waarbij het kenmerkende klaversymbool in typische groene, Ierse tinten een centrale plaats kreeg. Bezorgt deze Shamrock jou, naast een heerlijk bier, ook nog een extra portie geluk?

www.duvel.com