Brouwerij The Musketeers viert dubbel feest met duizendste brouwsel

vrijdag 26 januari 2024 —

Brouwerij The Musketeers brouwt al bijna 25 jaar speciaalbieren met een uitzonderlijk karakter, maar nu markeert het team van brouwers een bijzondere mijlpaal. Net na nieuwjaar vierden de brouwers hun duizendste brouwsel sinds de opening van hun eigen brouwinstallatie vijf jaar geleden!

Deze gelegenheid wordt nog specialer met de aankondiging dat één van hun iconische bieren, Jack’s Precious IPA, voortaan beschikbaar zal zijn in blik, naast de vertrouwde flesjes.

In mei 2019 nam Brouwerij The Musketeers hun eigen brouwinstallatie in gebruik op de site in Sint‐Gillis‐Waas. Sinds dat moment vloeide al veel bier door de leidingen van de brouwerij en dit duizendste brouwsel is een moment van trots op de reis die de brouwerij heeft afgelegd. De brouwmeesters en het team achter de schermen kijken met enthousiasme uit naar de toekomst, vastberaden om de grenzen van smaak en creativiteit te blijven verleggen.

Om dit jubileum extra in de kijker te zetten, introduceert Brouwerij The Musketeers hun populaire Jack’s Precious IPA in een nieuw en opvallend jasje.

Vanaf nu is Jack’s Precious IPA niet alleen op fles maar ook in blik te verkrijgen. Dit betekent dat liefhebbers nu kunnen genieten van de karakteristieke smaak en aroma's, maar dan in een handig en duurzaam blikformaat.

Met deze toevoeging aan hun assortiment erkent Brouwerij The Musketeers de groeiende vraag naar bier in blik en benadrukt ze haar voortdurende toewijding aan het leveren van hoogwaardige bieren in diverse verpakkingen, rekening houdend met de wensen van de klant.

Blikverpakkingen van Jack’s Precious IPA zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de drankenhandel. Verder kijkt

Brouwerij The Musketeers in 2024 uit naar de launch van enkele nieuwe Bucket List‐bieren én vieren

ze het 25‐jarig bestaan van de brouwerij. Opnieuw reden voor feest!

www.themusketeers.be