Biologische fruit- en groentesappenproducent Pajottenlander lanceert limonades FRUJI

vrijdag 29 april 2022 —

Pajottenlander, een vooraanstaand producent van biologische fruit- en groentesappen schrijft een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis en lanceert een nieuwe productlijn: een assortiment van biologische limonades op basis van vers geperst vruchtensap onder de merknaam FRUJI. Onder de leuzeLet’s get one sip closer to nature !wil het bedrijf de consument kennis laten maken met een gezond alternatief voor de favoriete dorstlesser van zowel jong als oud. 

“Met onze ervaring van meer dan 30 jaar in de productie en verkoop van biologische fruit- en groentesappen blijven wij innoveren en zoeken naar heerlijke producten. ” zegt CEO Camille Depuydt. Met FRUJI lanceert het bedrijf een gamma van limonades gemaakt op basis van pure, verse sappen waardoor het beste uit de vruchten wordt bewaard, dit in tegenstelling tot andere merken die werken op basis van  concentraten . “Bij FRUJI werken we uitsluitend met kwaliteitsvolle producten. We selecteren onze ingrediënten zeer zorgvuldig, zodat we de beste en meest smaakvolle dranken kunnen aanbieden. We voegen ook geen geraffineerde suikers toe maar gebruiken trage, natuurlijke zoetstoffen zoals agavesiroop. Deze zorgt niet alleen voor een smaakvolle toets, het is ook gezonder dan de snelle suikers die in de andere limonades worden toegevoegd.”  

Kerngegevens :

  • FRUJI is een Belgisch merk, de limonades worden geproduceerd in België en hier zijn ze trots op!  
  • Biologische ingrediënten zijn de enige ingrediënten die ze toelaten bij hun heerlijke frisse producten.  
  • Alle producten zijn gemaakt op basis van 100% puur en vers sap en bruisend water.  
  • FRUJI is niet gemaakt met concentraten en bevat ook geen additieven. Om enkele smaken een zoetere toets te geven wordt er gewerkt met natuurlijke, biologische agavesiroop; dus geen geraffineerde suikers, kleurstoffen of bewaarmiddelen! 
  • Door de korte pasteurisatie kunnen de dranken langer bewaard blijven terwijl ook de vitamines en voedingsstoffen zo goed mogelijk behouden blijven. 

www.fruji.be