Aurora - Een decennium van distillatiepracht bij Stokerij De Molenberg

vrijdag 8 december 2023 —

Stokerij De Molenberg, Belgische producent van hoogwaardige whisky's, viert met trots haar 10de verjaardag met de lancering van de Aurora, een exclusieve jubileumeditie die de vrucht is van een decennium vakmanschap en toewijding.

Wat in 2014 begon met de Gold Fusion ter ere van de eerste verjaardag van de stokerij, is uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie van uitzonderlijke limited edition releases.

De Aurora, geïnspireerd door het gezegde "Ochtendstond heeft goud in de mond," onthult een zorgvuldig gecreëerde whisky, doordrenkt met de magie van de ochtenddauw op Sauternes wijngaarden.

De druiven, geoogst in het najaar, beloven een natuurlijke zoetheid die gedurende de rijping wordt versterkt. De whisky ondergaat een uniek rijpingsproces, eerst op Bourbon- en Anker vaten, gevolgd door een verfijning van 18 maanden op Sauternesvaten. Het resultaat is een verleidelijke symfonie van volle honing- en appeltonen, afgerond met een weelderige, droge afdronk die perfect harmonieert met zoete desserts.

Wat Aurora ook onderscheidt, gaat verder dan de inhoud. Het etui is een visuele viering van het 10-jarig bestaan van Stokerij De Molenberg Anniversary Edition. Het unieke design combineert alle kleuren die in het afgelopen decennium op de etuis zijn gebruikt, resulterend in een visueel verrassende en betekenisvolle verpakking.

Stokerij De Molenberg kijkt met trots terug op tien jaar toewijding aan vakmanschap en kwaliteit, en de Aurora belichaamt dit jubileum op meesterlijke wijze.

Aurora is beschikbaar sinds 23 november in België en Nederland, verkrijgbaar bij geselecteerde drankenhandels en slijterijen, evenals in de brouwerijwinkel van Het Anker in Mechelen en online via de officiële webshop.

www.hetanker.be