Accent verwelkomt in-house opleider Atrium in de Accent Group

maandag 4 april 2022 —

Sinds meerdere jaren heeft FEBED een partnership overeenkomst met Accent en met Atrium. In maart sloot Atrium zich aan bij het Accent Group.

The word is out: in-house opleider Atrium maakt voortaan officieel deel uit van de Accent Group. Atrium gelooft er net als Accent in dat via opleiding beter ingespeeld kan worden op de interne noden van organisaties om profielen in te vullen. “Doordat Atrium de Accent Group versterkt, groeien wij verder uit tot een innovatieve HR partner met een zo compleet mogelijk opleidingsaanbod. Opleiden is het nieuwe rekruteren, we zijn dan ook vereerd dat we hier samen op kunnen inzetten”, aldus Anouk Lagae, CEO van Accent.

Dankzij deze overname kan Talent Lab, de opleidingsdivisie van Accent, haar opleidingsaanbod voor bedrijven verder uitbreiden met technische op maat gemaakte oplossingen die in-house georganiseerd kunnen worden. Daarnaast kan nu ook verder ingezet worden op gepersonaliseerde reskilling trajecten, waardoor bestaande medewerkers nieuwe vaardigheden kunnen aanleren. Ook dit zorgt voor een nieuwe instroom aan medewerkers. De uitbreiding vormt een waardevolle aanvulling op de eerdere meer algemene technische opleidingen.