3x GOUD voor Martha bieren van The Brew Society

vrijdag 5 mei 2023 —

Op de recentste uitreiking van de London Beer Competition in april 2023 kaapten de Martha bieren van brouwerij The Brew Society in Heule maar liefst 3 gouden medailles weg.

Alle drie de Marthabieren (Martha Sexy Blond, Martha Brown Eyes en Martha Guilty Rouge) wonnen in hun categorie de hoofdprijs.

De drie Martha bieren zijn nog maar een 5-tal jaar op de markt, maar maakten de voorbije jaren een steile opmars in België en ver daarbuiten. “Het belangrijkste woord in de brouwerij is kwaliteit, en deze awards bevestigen nogmaals dat dit de juiste keuze is” verklaart Björn Desmadryl, CEO van The Brew Society.

The Brew Society heeft geïnvesteerd in een state of the art brouwerij, vergistingstanks, bottelarij om steeds de beste kwaliteit aan de consument te kunnen leveren. Dit vraagt veel inspanning en toewijding van het voltallige team, maar ze zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om heerlijk bier tot bij de consument te krijgen, zeker op lange termijn.

Naast de toegankelijke Martha bieren won The Brew Society ook nog een zilveren medaille met de 3 SOSAB bieren. “Dit zijn bieren die gerijpt worden op eikenhouten vaten, een echte traditie hier in de streek”, verduidelijkt Dieter Dhondt, hoofdbrouwer bij The Brew Society. Onze Echte Kriek, Pale Grand Cru en Flemish Red Ale bewijzen dat wij naast toegankelijke bieren ook echt “craft” bieren brouwen en zetten ons vakmanschap echt in de kijker.

De London Beer Competition wil biermerken erkennen en belonen die met succes zijn gecreëerd om de betere bierdrinker te bereiken. De London Beer Competition is anders dan andere wedstrijden. Het zal de aandacht vestigen op die biermerken die de consument echt wil kopen en die een duidelijke meerwaarde hebben voor bierdrinkers wereldwijd.

Martha wordt gebrouwen door The Brew Society, een op en top moderne brouwerij met de nieuwste brouwketels, een state-of-the art bottelarij en stuk voor stuk jonge, gedreven brouwmeesters. Dat vakmanschap, gecombineerd met de modernste installaties, proef je in de Martha bieren, maar ook in de verschillende craftbieren die door The Brew Society gebrouwen worden.

Ze doen hun eigen ding en in onze society van brouwers en fijnproevers wordt er volop geëxperimenteerd met smaken en schuimkragen van pils tot zuur bier. We denken biologisch en ecologisch. We denken lokaal en werken met lokale landbouwers en 100% Belgische producten.

Het belangrijkste woord in de brouwerij is “kwaliteit”, en dat proef je!

www.thebrewsociety.be