FeBeD events

24
november
2018

Dag van de Drankenhandelaar - 9de editie

Tijdens de Dag van de Drankenhandelaar, dit jaar voorzien op zaterdag 24 november 2018,  staan in heel België de drankenhandelaars en hun klanten in de schijnwerpers.

De zelfstandige drankenhandelaars zullen u als klant feestelijk onthalen. Ze danken u voor het vertrouwen dat u in hen stelt en zullen u kennis laten maken met hun uitgebreid assortiment aan dranken. Ze zijn dan ook uw drankenspecialist!

We benadrukken tijdens deze editie de link tussen de bescherming van het milieu en het aanbod van de drankenhandelaar die gespecialiseerd is in een ruime gamma herbruikbare verpakkingen. Als we minder plastic in de oceaan willen zien, dan moeten we allemaal veel meer kiezen voor herbruikbare verpakkingen.

Tijdens de Dag van de Drankenhandelaars organiseren de drinkcenters degustaties, blindproeverijen, tappen van bier, een geschenk voor elke klant, tapasbar…

De lijst van de deelnemers is beschikbaar op Google Maps (zie hieronder). FEBED dankt ook expliciet de sponsors: Evian, Lipton Ice Tea en San Pellegrino.

Voor meer info: info@febed.be