FeBeD events

20
november
2021

Dag van de Drankenhandelaar - 12de editie

Tijdens de Dag van de Drankenhandelaar, dit jaar voorzien op zaterdag 20 november, staan in heel België de drankenhandelaars en hun klanten in de schijnwerpers.

De Dag van de Drankenhandelaar is dit jaar aan zijn twaalfde editie toe!  

Zoals de voorbije twee jaar blijven we de nadruk leggen op de verkoop van gewaarborgde verpakkingen.  Met de verkoop van de gewaarborgde verpakkingen onderscheiden we ons van de andere distributie kanalen. Gewaarborgde verpakkingen zijn goed voor het milieu en ze genereren trafiek in de winkel.

Met de aankoop van gewaarborgde verpakkingen dragen onze klanten hun steentje bij aan de bescherming van het milieu. Vandaar dat we voor de ‘Dag van de Drankenhandelaar’ een campagne uitgewerkt hebben om onze klanten te stimuleren om meer gewaarborgde verpakkingen te kopen. Glas is een inert materiaal. Er is geen interactie tussen de verpakking en de vloeistof.  De houdbaarheidsdatum is het langst voor dranken verpakt in glas.

Van 19 tot 21 november zullen 100 zelfstandige drankenhandelaars u als klant feestelijk onthalen. Ze danken u voor het vertrouwen dat u in hen stelt en zullen u kennis laten maken met hun uitgebreid assortiment aan dranken. Ze zijn dan ook uw drankenspecialist en er is altijd een bij u in de buurt!!

We benadrukken tijdens deze editie de link tussen de bescherming van het milieu en het aanbod van de drankenhandelaar die gespecialiseerd is in een ruime gamma herbruikbare verpakkingen. Als we minder plastic in de oceaan willen zien, dan moeten we allemaal veel meer kiezen voor herbruikbare verpakkingen.

Dit evenement wordt georganiseerd met de steun van:

 

  

 

U kunt de ingeschreven deelnemers vinden op https://tinyurl.com/FEBED2021

Voor meer info: info@febed.be