FeBeD events

23
november
2019

Dag van de Drankenhandelaar - 10de editie

Evenement gebouw, Locatie/Plaats, België

Tijdens de Dag van de Drankenhandelaar, dit jaar voorzien op zaterdag 23 november,  staan in heel België de drankenhandelaars en hun klanten in de schijnwerpers.

De Dag van de Drankenhandelaar is dit jaar aan zijn tiende editie toe!  Dit lustrum laten we zo maar niet voorbijgaan.  Het is het uitgelezen moment om onze drankenhandel in de kijker te zetten ! Wij, drankenhandelaars, zijn kampioen in de verkoop van gewaarborgde verpakking.  Dit is onze sterkte en onderscheiden we ons van andere distributie kanalen. Het grote publiek moet dit weten!!

Berichten over het milieu zijn alom tegenwoordig in de media. De roep om iets te ondernemen om het milieu te beschermen en de klimaat opwarming af te remmen of te stoppen, wordt steeds maar luider.

Met de aankoop van gewaarborgde en herbruikbare verpakkingen dragen onze klanten hun steentje bij aan de bescherming van het milieu. Vandaar dat we voor de ‘Dag van de Drankenhandelaar’ een campagne uitgewerkt hebben om onze klanten te stimuleren om meer gewaarborgde verpakkingen te kopen. Glas is een inert materiaal. Er is geen interactie tussen de verpakking en de vloeistof.  De houdbaarheidsdatum is het langst voor dranken verpakt in glas.

De zelfstandige drankenhandelaars zullen u als klant feestelijk onthalen. Ze danken u voor het vertrouwen dat u in hen stelt en zullen u kennis laten maken met hun uitgebreid assortiment aan dranken. Ze zijn dan ook uw drankenspecialist!

We benadrukken tijdens deze editie de link tussen de bescherming van het milieu en het aanbod van de drankenhandelaar die gespecialiseerd is in een ruime gamma herbruikbare verpakkingen. Als we minder plastic in de oceaan willen zien, dan moeten we allemaal veel meer kiezen voor herbruikbare verpakkingen.

Tijdens de Dag van de Drankenhandelaars organiseren 122 drinkcenters degustaties, blindproeverijen, tappen van bier, een geschenk voor elke klant, tapasbar…

De lijst van de deelnemers is beschikbaar op Google Maps (klik HIER). FEBED dankt ook expliciet de sponsors: AB InBev, Alken-Maes, Evian, Lipton Ice Tea, Looza, Spadel et Swinkels Family Brewers.

Voor meer info: info@febed.be

Voor meer info: info@febed.be