FeBeD events

7
september
2019

Belgian Beer Weekend

Brussels

Van vrijdag 6 tot zondag 8 september 2019 organiseren de Ridderschap van de Roerstok der Brouwers en de Belgische Brouwers, in samenwerking met de Stad Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de 21ste editie van het BELGIAN BEER WEEKEND.

Ook dit jaar zal de Grote Markt van Brussel als decor dienen voor deze gebeurtenis geheel gewijd aan onze nationale drank. Zo zal u de gelegenheid hebben om uitstekende Belgische bieren te degusteren op één van de mooiste pleinen ter wereld.

Gedurende het hele weekend zullen meerdere kleine, middelgrote en grote Belgische brouwerijen (zie deelnemerslijst) u een zeer ruim aanbod van hun producten voorstellen waardoor u de verschillende soorten bieren die zorgen voor de faam van ons land kan ontdekken.

De toegang is gratis. U betaalt uw bieren met breekmunten die via betaalautomaten (betaling uitsluitend met bankkaart) aangekocht kunnen worden en zich zullen bevinden op en rondom de Grote Markt. Tevens zullen mobiele verkopers (betaling enkel met cash) op het terrein circuleren tijdens de openingsuren van de standen.

Voor meer info klik HIER.