Alken-Maes en PepsiCo Belgium Top Employers 2018

vrijdag 2 maart 2018 —

Het Top Employers Institute erkent wereldwijd werkgevers die optimale omstandigheden creëren voor hun werknemers, zodat ze zich kunnen ontwikkelen zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Sinds meer dan 25 jaar helpt het Top Employers Institute bedrijven, die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, om erkend te worden als de geweldige werkgevers die ze zijn. Wat hen tegelijk zal helpen om zich nog verder te verbeteren. Hun Certificeringsprogramma’s, gericht op HR-gegevens, stellen hen in staat om overal ter wereld vooruitstrevende werkgevers te identificeren en bekendheid te geven. De gecertificeerde Top Employers gebruiken de objectieve certificeringsmethode om zich als uitstekende werkgever te onderscheiden. Het keurmerk is de perfecte communicatietool om hun status in de verf te zetten. Bovendien gebruiken de Top Employers deze inzichten om steeds op de hoogte te zijn van nieuwe HR-ontwikkelingen op wereldniveau.

In 2018, uit de 64 erkend Top Employers van België, hebben 4 bedrijven van de sectie Food and Beverages de certificering ontvangen, waaronder Brouwerijen Alken-Maes en PepsiCo Belgium.  Beide zijn ook voor Europa gecertifieerd.