Smeets jenever bestaat 100 jaar

vrijdag 16 april 2021 —

Smeets jenever bestaat 100 jaar en dat vieren ze met een grootse campagne. Dit campagne hebben ze in het overkoepelende thema ‘Blijf Ontdekken’ gegoten, want met jenever valt eindeloos veel te ontdekken…

Begin dit jaar hebben ze hun Smeets Extra een 100J JUBILEUM ETIKET gegeven. Op 11/03 hebben ze het BOEK ‘De Jenever Revival’ gelanceerd. Een eerbetoon aan jenever én aan Smeets. Daarnaast werd een ontdekkingsbox (boek + Smeets Extra 5cl + lepel + glas) gecreëerd die te koop is via de website www.smeets.be & bij drankenhandelaars. Op de nieuwe WEBSITE kan je 100J COCKTAIL & 44 andere cocktails ontdekken.

In het kader van dit jubileum hebben ze ook een ontdekkingsroute ontwikkeld. Als uitsmijter kan je in Hasselt een interactieve Smeets ONTDEKKINGSROUTE lopen en meer leren over de geschiedenis van Smeets... maar ontdekt er ook de toekomst dankzij de samenwerkingen met creatieve talenten! Om het 100-jarige merk nieuw leven in te blazen, heeft Smeets speciale samenwerkingen opgesteld met 7 beloftevolle creatievelingen. Stuk voor stuk hebben ze een originele creatie ontwikkeld waarvoor ze zich lieten inspireren door de rijke geschiedenis van Smeets. Zo creëerde de jonge fotografe Elien Jansen 3 prachtige beelden, maakten de meesterchocolatiers van Chocoladehuis BOON verslavend lekkere chocolade met Smeets jenever en distilleerde woordkunstenaar Jee Kast originele spreuken over Smeets. Tijdens de Smeets Ontdekkingsroute maak je kennis met deze talenten én kan je hun exclusieve creaties winnen!

Alle nuttige informatie vind je op www.smeets.be/nl/ontdekkingsroute.