Primeur: introducing 'vlieRonade Puur Vlier Bio'

woensdag 19 mei 2021 —

RoomeR lanceert vlieRonade, de enige vlierboesemlimonade in België geproduceerd.

Jeroen Michels, brouwer van RoomeR, is al zijn hele leven geboeid door wat groeit, bloeit en stoeit. Vanaf zijn tienerjaren experimenteerde hij volop met natuurlijke brouwsels. Mémé Maria stelde graag haar huis en tuin ter beschikking als vrijplaats voor nieuwe drankjes. Zij deelde ook haar vlierbloesemlimonaderecept dat aan de basis ligt van RoomeR, een natuurlijk en (h)eerlijk vlierbloesemaperitief. Sinds 2004 wordt RoomeR gebrouwen en gebotteld in de RoomeRfabriek te Gent. Dit op een eigenwijze manier met respect voor de natuur. RoomeR draait met, door en voor mensen. Jeroen en zijn team streven ernaar een ambachtelijk product van topkwaliteit af te leveren.

Tijdens het afgelopen coronajaar draaide het ook bij RoomeR anders dan normaal. De sluiting van de horeca liet zich voelen. De extra aandacht en liefde die lokale producten nu krijgen, maakte veel goed.  Er kwam tijd vrij. Tijd voor nieuwe brouwsels. Het idee voor een vlierbloesemlimonade leefde al langer. Nu was het moment. Tijdens het afgelopen coronajaar werd geëxperimenteerd met vlierbloesems en citroensap tot de smaak op punt stond. Aangezien er geen proefpanel bijeen geroepen kon worden, werden staaltjes rondgebracht bij de buren en bepaalden zij “vanuit hun kot” mee de lekkere smaak van de vlieRonade. En nu is het aan de vlieRonade om uit haar kot te komen!

Met vlieRonade keert Jeroen terug naar waar het ooit begon. Een natuurlijke vlierbloesemlimonade met enkel de beste ingrediënten. Het maakt de cirkel rond en voelt als een logisch vervolg in de lijn van natuurlijke brouwsels. Een lekkere en verfrissende limo met vlier in de hoofdrol. Deze vlierlimonade wordt ambachtelijk vervaardigd met pure en zuivere ingrediënten. Echte bloemen, puur en vers geperst citroensap. En dat proef je!

Vlieronade.be