Oproep: Breng uw lege Boon bierbak terug

vrijdag 2 juli 2021 —

Brouwerij Boon kampt met een tekort aan bierbakken en doet een oproep om lege bierbakken zo snel mogelijk terug te brengen.

“Normaalgezien komen de lege bakken en flessen rond deze tijd van het jaar vlot binnen op onze brouwerij om opnieuw gevuld te worden met Oude Geuze Boon en Kriek Boon.”, zegt Jos Boon. “De laatste weken is het echter een hele zoektocht geworden naar leeggoed. We merken dat als gevolg van de corona pandemie en de sluiting van de horeca, er meer bier thuis gedronken werd waardoor ook meer bakken bij de mensen thuis blijven staan. Tegelijkertijd vertrekken er nu terug meer bakken naar de Horeca. De tragere rotatie van bakken bij de mensen thuis en de vernieuwde behoefte aan bakken in de horeca zorgen nu voor een tekort.”

De brouwerij doet nu een oproep naar zijn klanten om zoveel mogelijk Brouwerij Boon leeggoed (12x37,5cl bak) terug te brengen. De brouwerij hoopt zo niet zonder leeggoed te zitten.

“We hebben extra bakken besteld maar die zullen pas tegen het einde van de zomer geleverd worden, we hopen met deze oproep voldoende leeggoed terug te krijgen om deze periode te overbruggen.”

Leeggoed kan binnengebracht worden bij de drankenhandelaren en ook tijdens de openingsuren van de brouwerijwinkel (10u tot 18u) op vrijdagen en zaterdagen

www.boon.be