Op 1 januari wordt Bruggeman La Martiniquaise Benelux

donderdag 22 december 2022 —

De distilleerderij Bruggeman, sinds 2009 een dochteronderneming van de Franse groep La Martiniquaise, doet afstand van haar eigen naam.  

Sinds 2009 maakt Bruggeman deel uit van de groep La Martiniquaise. En in 2018 werd ook Inspirits Premium Drinks uit Nederland deel van onze familie. Sindsdien hebben we hard gewerkt aan de integratie op Benelux-niveau. We zijn nu klaar voor de toekomst, klaar om verder te gaan als één bedrijf en één merk: La Martiniquaise Benelux.
"We doen nu afstand van de naam die we al 138 jaar dragen. " verklaart Lieven Stevens, Managing Director van La Martiniquaise Benelux "Gezien onze groei in Nederland verdient het de voorkeur om alle activiteiten onder één naam te brengen en het management te stroomlijnen. Dit zal ons in staat stellen sterker te staan op de Benelux-markt en ons verder te ontwikkelen (...) We worden nu een gestroomlijnde groep onder één naam. Vanuit commercieel oogpunt is het ook veel logischer om onder één naam naar de beurs te gaan voor onze Belgische, Nederlandse en Luxemburgse markten. Wij geloven dat ook onze verschillende merken hiervan zullen profiteren. "

Wat betekent dit concreet?

•    De  officiële naam Etn. P. Bruggeman wijzigt in La Martiniquaise Benelux, maar het BTW-nummer blijft gelijk.
•    De e-mailadressen wijzigen van @bruggeman.be naar @lmbenelux.com, maar het gedeelte voor @ wijzigt niet.
•    De oude website op www.bruggeman.be verdwijnt en de nieuwe website is terug te vinden op www.lmbenelux.com.
•    Alle lopende overeenkomsten blijven geldig.

www.lmbenelux.com