Het Anker organiseert de 1e editie van het 'Barrel Boutique Festival'

vrijdag 17 september 2021 —

Sinds 2019 stuurt Het Anker haar gebruikte whiskytonnen uit naar verschillende brouwerijen - in België of daarbuiten, wat groter of wat kleiner, gekend of onbemind - die er in alle vrijheid hun eigen biercreaties uit kunnen puren. Deze tonnen krijgen zo een tweede leven in het Barrel Boutique programma van Het Anker!

Resultaat? Een universum van verschillende bieren die het beste uit 2 werelden combineren, met verrassende smaken, geuren en kleuren als gevolg! Tot hiertoe werden reeds een 30tal bieren gecreëerd uit de voormalige Gouden Carolus whiskytonnen.

Op zaterdag 25 september 2021 kan het grote publiek een 30tal bieren komen ontdekken op de 1ste editie van het Barrel Boutique Festival.

Tijdens het Barrel Boutique Festival zal de bezoeker de kans krijgen om 5 Barrel Boutique bieren te proeven in een uniek Barrel Boutique glas met drie bijhorende hapjes. Ook de deelnemende brouwerijen zijn aanwezig om tijdens een podiummoment hun bieren en brouwerij voor te stellen. Zo geven we als collega-brouwer de kans aan andere brouwerijen om hun bieren in de spotlight te zetten. Inbegrepen in de prijs is de Barrel Boutique box, een uniek aandenken aan deze bijzondere dag.

Info en reservatie via de webshop van Het Anker