FEBED AWARDS 2022

vrijdag 4 november 2022 —

Ter gelegenheid van het Forum werden de FEBED Awards 2022 uitgereikt. Er zijn drie categorieën FEBED Awards waarvoor de leden een dossier konden indienen: Leuk winkelen, Duurzaamheid & Digitalisering en Life Time Achievement Award.

FEBED ontving geen inzendingen voor de Life Time Achievment Award.

Het doel van deze FEBED Awards is het uitwisselen van goede praktijken tussen de leden. We hebben met onze federatie een uniek platform om positieve ervaringen te delen en van elkaar te leren.  Met de FEBED Awards willen we dit stimuleren.   

Leuk Winkelen

De winnaar in de categorie Leuk Winkelen is Verachtert uit Saint Georges-sur-Meuse, die zijn winkel aanzienlijk heeft uitgebreid: dankzij de grote investering komt de klant nu in een echte winkel en niet meer in een omgebouwd magazijn.

Benoit en Béatrice hebben ook hun assortiment aangepast om kwaliteitsproducten aan te bieden die een hogere marge opleveren en waarmee zij zich kunnen onderscheiden van de grote supermarkten waar promoties vaak aan de orde van de dag zijn.

Zie HIER de video met het interview van de winnaar en meer details over zijn realisatie.

Duurzaamheid en Digitalisering

De winnaar in de categorie Duurzaamheid en digitalisering is NV Bierhalle uit Melle, voor zijn Belangrijke investering in duurzaamheid: o.a. groot dak volgelegd met zonnepanelen waardoor je in staat bent het magazijn gans het jaar door op een constante temperatuur te houden en je geen fossiele brandstoffen meer nodig hebt. Dit maakt het aangenaam voor de klanten.  De dranken worden op een constante temperatuur gestockeerd, wat de kwaliteit ten goede komt.

Zie HIER de video met het interview van de winnaar en meer details over zijn realisatie.