ESC en IT-bedrijf SDP brengen kennis van 290 technologie-experts samen

vrijdag 29 oktober 2021 —

SDP uit Sint-Niklaas, met activiteiten in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Spanje stapt in een joint venture met Microsoft Gold partner ESC. Dynavision (www.dynavision.be) zal de ERP-oplossingen Robinson, DistriPack, Appsis, BuildMaster en Drinkmaster transformeren tot cloudgebaseerde bedrijfsapplicaties op Microsoft- en Dynamics 365-technologie.

Dynavision zal als ISV (independent software vendor) deze oplossingen beschikbaar stellen via Microsoft AppSource alsook aanbieden aan andere implementatiepartners. Naast deze joint venture zetten SDP en ESC hun activiteiten als onafhankelijke IT, software- en e-business dienstverleners gewoon verder.

“We hebben een gedeelde expertise in software-oplossingen voor distributiebedrijven enerzijds en retailbedrijven anderzijds,” vertelt Luc De Cock, mede-eigenaar van SDP. “We kijken er naar uit om onze 35 jaar expertise samen te brengen met de 22 jaar van ESC om next generation bedrijfsoplossingen te ontwikkelen.”

We kiezen doelbewust voor Microsoft-technologie en het Dynamics 365-platform als hoekstenen,” vult Philippe Smet, medebestuurder van ESC aan. “Microsoft is trendzetter in IT voor middelgrote bedrijven en de langetermijnvisie inzake cloud, IoT en bijvoorbeeld artificiële intelligentie maken Dynavision’s ERP, CRM en andere bedrijfsoplossingen écht future proof.”

“Samen zijn we met bijna 300 medewerkers,” gaat Carine Smet, medebestuurder ESC, verder. “Onze kennis van zowel IT-infrastructuur als software stellen ons in staat complete oplossingen neer te zetten van kassa tot magazijn en van boekhouding tot e-commerce. We zullen ons eerst concentreren op de Belgische en Franse markt.”

www.dynavision.be