FeBeD events

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.
4
oktober
2021

FEBED FORUM 2021

DOCKS DOME BRUSSELS

Zoals u weet hebben we de editie 2020 moeten annuleren door de Corona maatregelen. Maar dit jaar zal het FEBED FORUM opnieuw doorgaan.

Het centrale thema voor 2021 is sustainability.  Duurzaamheid in de ruime zin van het woord. Het gaat niet alleen om duurzaamheid m.b.t. milieu, wat momenteel een veelbesproken thema is.  Maar duurzame relaties met personeel, klanten en leveranciers zijn eveneens zeer belangrijk voor een degelijke beleidsvoering van ieder bedrijf.  Tijdens het Forum willen we de drankenhandelaars inspireren hoe ze met die verschillende aspecten van duurzaamheid kunnen omgaan om hun bedrijf beter te wapenen voor de toekomst.

Wees gerust dat aan alle voorwaarden zal worden voldaan om van ons FORUM een covid-safe evenement te maken, in overeenstemming met de regels die momenteel van kracht zijn in het Brussels Gewest. Bij de toegang tot het FORUM zal een Covid Safe Ticket gevraagd worden. Na hun inschrijving zullen alle deelnemers praktische informatie ontvangen over hoe zij het Covid Safe Ticket kunnen verkrijgen.

PROGRAMMA

Zie HIER onze 37 andere sponsors!

DEELNAMEPRIJS

  • Leden van FEBED ontvangen 2 gratis tickets per firma, bijkomende tickets kosten 50 € per persoon
  • Sponsors: aantal gratis tickets volgens de gekozen formule, bijkomende tickets kosten 150 € per persoon
  • Andere firma’s: 150 € per persoon.