La Trappe PUUR

vrijdag 31 januari 2020 —

De brouwers van Bierbrouwerij de Koningshoeven hebben het biologische trappistenbier, La Trappe Puur, geoptimaliseerd. Hierbij zijn de unieke kenmerken, zoals het volledige biologische karakter en de bijbehorende Skal-certificering behouden, maar is de smaak en houdbaarheid verbeterd.

Het resultaat: een uniek trappistenbier dat toegankelijk en relatief laag in alcohol is (4,5%). Fruitiger, zachter en minder droog. Dit unieke ‘refterbier’ is ontstaan vanuit de nadrukkelijke wens van de monniken. De naam staat voor ‘Puritas’, een leidend principe bij de oprichting van de Trappistenorde in 1098. De stichters van deze orde hebben gestreefd naar een zo zuiver (puritas) mogelijk leven.

Dit trappistenbier draagt het ATP label met waardigheid en is dus gebrouwen onder toezicht van monniken, binnen de muren van de abdij en vanzelfsprekend gaat er een deel van de opbrengsten naar maatschappelijke doelen.

Verkrijgbaarheid: 24 x 33 cl fles en 20 liter vaten

www.latrappe.nl